فراخوان دوسالانه دانشجویی دستان

1398/10/05   15:18:14

صنایع دستی و به خصوص هنر سرامیک به عنوان جلوه ای از هنر و فرهنگ ایرانی است. در عصر حاضر دانشگاه ها و دانشکده های هنر حضوری پر رنگ در پرورش نسل جدید سرامیست ها دارند. اما جایی خالی برای عرضه دستاورد های هنری دانشجویان این دانشگاه ها وجود دارد، سرامیک هنری چه در وجه صنایع دستی خود چه به عنوان یک مدیوم هنری نقشی تازه در هنرهای تجسمی کشور بر عهده گرفته است.

فراخوان دوسالانه دانشجویی دستان

مقدمه:

جلوه های متنوع صنایع دستی ایران، هر کدام تجسمی بدیع از هویت فرهنگی و بارقه هایی از سنتهای بومی این مرز و بوم را همراه داشته و از گذشته به آینده سفر می کنند. سرامیک و آثار خلق شده در این مدیوم هنری نیز ضمن حفظ این وجه ارزشمند تاریخی، به همگامی با نیاز، سلیقه و دغدغه های مخاطب امروز پاسخ داده و در بسیاری از دانشگاههای هنری دانشجویان خلاق و با استعدادی را به خود جذب کرده و دانش آموختگان موفقی را نیز به عرصه ی هنر معاصر ایران معرفی نموده است. در این میان دانشگاه سوره با بیش از ربع قرن سابقه ی عملکرد ارزش مدار و هدفمند آموزشی، تلاش نموده تا فعالیتهای فرهنگی را زمینه ساز تجربه اندوزی فرزندان و دانشجویان خود قرار دهد. بر اساس همین رویکرد و با هم اندیشی استادان و هنرمندان صاحب نام و فعالان شناخته شدهی سرامیک معاصر ایران، دوسالانه دانشجویی دستان با هدف نمایش آخرین و خلاقانه ترین دست آورد های فرهنگی- آموزش و هنری دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاههای هنری سراسر کشور برنامه ریزی شده است.

رویکردهای جشنواره:

• بخش سرامیک هنری
  • بخش سرامیک کاربردی

موضوع:

• بخش سرامیک هنری: قضاوت در این بخش بر اساس استفاده از ویژگی ها و ظرفیت های ماده سرامیک برای انتقال مفهوم خواهد بود.
  • بخش سرامیک کاربردی: قضاوت در این بخش بر اساس استفاده از ویژگی ها و ظرفیت های ماده سرامیک در راستای کاربرد مورد نظر خواهد بود.

آدرس و راه ارتباطی دبیرخانه:

تهران – خیابان آزادی – بین خوش جنوبی و آذربایجان – نبش کوچه کامیاران – دانشگاه سوره – گالری آیه

شماره تماس:  66676741

ایمیل: dastan@soore.ac.ir