پذیرفته‌شدگان مرحله اول حتماً مطالعه کنند.

1398/10/05   15:16:17

به اطلاع پذیرفته‌شدگان مرحله اول می‌رساند که برای ادامه روند جشنواره و داوری مرحله‌ی دوم مواردی که در ادامه می‌آید را مطالعه کنند.

پذیرفته‌شدگان مرحله‌ی اول داوری آثار که به صورت الکترونیکی صورت گرفت، برای حضور در مرحله‌ی دوم و ادامه‌ی روند جشنواره به موارد زیر توجه داشته باشند:

۱- راه‌یابی آثار به نمایشگاه، منوط به رؤیت حضوری توسط هیأت محترم انتخاب خواهد بود و پذیرش در مرحله‌ی اول به معنای حضور در نمایشگاه نیست.

۲- مهلت ارسال اصل آثار به دبیرخانه دوسالانه دانشجویی دستان، تا ساعت ۱۲ روز دوشنبه ۲ دی ماه ۹۸ است.
بدیهی است آثاری که پس از این زمان به دبیرخانه ارسال شوند، مرجوع خواهند شد.
ساعت کاری دبیرخانه برای تحویل آثار از ساعت ۹ تا ۱۶ روزهای غیر تعطیل است.

۳- در هنگام تحویل اثر حتماً کپی کارت دانشجویی و یا مدرک فارغ‌التحصیلی خود را به دبیرخانه تحویل بدهید. در صورت عدم تحویل مدرک نامبرده، روند داوری اثر دچار مشکل خواهد شد.

۴- مسئولیت حمل و نقل اثر به دبیرخانه و حفظ آن در طی این مسیر، به عهده‌ی دوسالانه نخواهد بود. لذا در صورتی که قصد ارسال غیرحضوری اثر را دارید، در بسته‌بندی و نحوه ارسال حتماً دقت کنید.

۴- روز دوشنبه ۲ دی بعد از داوری اصل آثار، آثار پذیرفته‌شده در این مرحله به نمایشگاه انتقال پیدا می‌کند.

۶- هنرمندانی که آثارشان در این مرحله پذیرفته نمی‌شوند، حداکثر تا روز پنج‌شنبه ۵ دی ۹۸ مهلت دارند تا اثر خود را از دبیرخانه جشنواره تحویل بگیرند.

۷- آثاری که به نمایشگاه راه پیدا می‌کنند، در صورتی که دارای شرایط نصب و یا چیدمان متفاوت و خاصی هستند، هنرمند صاحب اثر حتماً در فرآیند نصب و چیدمان آن حضور داشته و یا در صورت لزوم نصب آن را بر عهده بگیرد.

۸- برگزیدگان نهایی جشنواره از بین راه‌یافتگان به نمایشگاه طی یک داوری نهایی انتخاب خواهند شد.

نشانی دبیرخانه:

تهران، خیابان آزادی، بین آذربایجان و خوش، نبش کوچه کامیاران، شماره ۲۵۲، دانشکده هنر دانشگاه سوره، گالری آیه، دبیرخانه اولین دوره دوسالانه دانشجویی دستان

دستان دوسالانه دوسالانه_دستان جشنواره_دستان دانشگاه_سوره سوره هنر سفال سرامیک صنایع_دستی هنز_اسلامی دانشگاه نتایج داوری اطلاعیه اطلاعیه_مهم