نتایج داوری مرحله‌ی دوم اعلام شد.

1398/10/05   15:15:42

به اطلاع پذیرفته‌شدگان داوری اولیه و مخاطبان گرامی می‌رساند، نتایج داوری مرحله‌ی دوم آثار ارسالی به دبیرخانه دوسالانه دانشجویی دستان و راه‌یافتگان به نمایشگاه اعلام شد.

به گزارش روابط‌عمومی دوسالانه دانشجویی دستان، نتایج داوری مرحله‌ی دوم آثار ارسالی به دبیرخانه و راه‌یافتگان به نمایشگاه به شرح لیست بالا اعلام شد.

پذیرفته‌شدگان مرحله‌ی اول که اصل اثر خود را به دبیرخانه تحویل دادند و نام ایشان در لیست بالا نیست، حداکثر تا روز پنج‌شنبه مهلت دارند تا اثر خود را از دبیرخانه تحویل بگیرند.

برگزیدگان نهایی دوسالانه دانشجویی دستان، با داوری آثار راه‌یافته به نمایشگاه انتخاب خواهند شد.

برای دانلود فایل نتایج داوری مرحله‌ی دوم، اینجا کلیک کنید.

دستان دوسالانه دوسالانه_دستان جشنواره_دستان دانشگاه_سوره سوره هنر سفال سرامیک صنایع_دستی هنراسلامی اطلاعیه نتایج داوری مرحله_دوم دوم