اطلاعات کارگاه تخصصی لعاب اونتورین

1398/10/05   22:53:35

کارگاه تخصصی لعاب اونتورین یا همان دلربا در تاریخ 7، 8 و 10 دی ماه 98 در حاشیه دوسالانه دانشجویی دستان در دانشگاه سوره برگزار می‌شود. استاد این کارگاه آقای فتح‌الله زیارتی است. برای اطلاعات بیشتر ادامه این اطلاعیه را مطالعه کنید.

اطلاعات کارگاه تخصصی لعاب اونتورین

نام دیگر لعاب اونتورین، لعاب دلربا است. این لعاب به دلیل شباهت به سنگ کوارتز دلربا به این نام شهره است.

این لعابِ از شاخه لعاب‌های کریستالی، دارای ترکیباتی از آهن بوده که دارای ذرات ریز كریستالی به رنگ قرمز و طلائی است.

این کارگاه در سه روز برگزار شده و در آن به آموزش مباحث نظری، ساخت لعاب و لعاب‌کاری ، چیدن کوره و پخت و در نهایت تخلیه کوره و بررسی کارها پرداخته خواهد شد.

استاد فتح‌الله زیارتی که مدرس این کارگاه است از سال 1367 پیوسته در حال فعالیت در زمینه سرامیک بوده‌اند.

از سال 88 تا 97 عضو هیأت موسس و رئیس انجمن سفالگران استان سمنان و از سال 1389 تاکنون در دانشکده هنر دانشگاه سمنان، مدرس کارگاه تخصصی سرامیک و حجم‌سازی هستند.

همچنین ایشان عضو افتخاری موسسه توسعه هنرهای تجسمی کشور، عضو هیأت نظارت نگارخانه‌های استان سمنان و عضو پیوسته انجمن هنرمندان سفالگر هستند.

در سال 1389 برای نخستین بار در ایران، لعاب اونتورین (دلربا) را ساخته و به کاربرده‎‌اند.

در سال 91 به دعوت انجمن هنرمندان سفالگر در فرهنگسرای رازی تهران کارگاه لعاب دلربا برگزار کرده‌اند.

از دیگر کارگاه‌هایی که این استاد تا کنون برگزار کرده‌اند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کارگاه ساخت و به کارگیری لعاب دلربا در اصفهان

کارگاه لعاب ماکروکریستال در خانه هنر سار تهران

کارگاه قالب‌های آرالدیتی در فرهنگسرای کومش سمنان

فتح الله زیارتی در دهمین دوسالانه سفال و سرامیک کشور در سال 90 تقدیر شده و تندیس دائمی جشنواره ملی داستان رضوی را طراحی کرده است.

در سال 1392 به نمایشگاه بهترین‌های هنر ایران در خانه هنرمندان ایران دعوت شده و در سال 1395 به لعاب ماکروکریستال دست پیدا کرده است.

این استاد گرانقدر در اولین دوره دوسالانه دانشجویی دستان، به عنوان استاد دو کارگاهِ لعاب اونتورین (دلربا) و لعاب ماکروکریستال حضور دارند.

تاریخ برگزاری کارگاه:

7، 8 و 10 دی ماه 98

زمانبندی کارگاه:

7 دی: 9 تا 12 و 13 تا 18

8 دی : 9 تا 13

10 دی: 9 تا 12

ثبت‌نام در این کارگاه برای عموم آزاد است.

دانشجویان دانشگاه سوره و راه‌یافتگان نهایی به نمایشگاه دوسالانه، برای ثبت‌نام از تخفیف ویژه برخوردارند.

به تمامی شرکت‌کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه داده می‌شود.

برای ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر با شماره 09397793909 تماس بگیرید.

لازم به ذکر است در تمامی کارگاه‌های تخصصی دوسالانه دانشجویی دستان، مواد اولیه و وسایل مورد نیاز بر عهده‌ی دوسالانه است.

پایان پیام/

دستان دوسالانه دوسالانه_دستان جشنواره_دستان دانشگاه_سوره سوره هنر سفال سرامیک صنایع_دستی هنراسلامی اونتورین دلربا لعاب فتح_الله_زیارتی کارگاه ورکشاپ کارگاه_تخصصی