نمایشگاه دوسالانه دانشجویی دستان روز جمعه 6 دی افتتاح می‌شود.

1398/10/05   23:15:48

به اطلاع مخاطبان عزیز می‌رساند که نمایشگاه دوسالانه دانشجویی دستان روز جمعه 6 دی ماه 98 در گالری فرشچیان افتتاح می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دوسالانه دانشجویی دستان، روز جمعه آیین گشایش نمایشگاه آثار نهایی ، در گالری استاد فرشچیان موسسه فرهنگی هنری پژوهشی صبا برگزار می‌شود.

این مراسم از ساعت 16 الی 20 در این محل به نشانی تهران، خیابان ولیعصر، خیابان طالقانی، خیابان برادران مظفر، شماره 125، موسسه فرهنگی هنری پژوهشی صبا وابسته به فرهنگستان هنر، گالری استاد محمود فرشچیان برگزار می‌گردد و تا تاریخ 18 دی 98 دایر است.

بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد بوده و علاقه‌مندان می‌توانند هر روز از ساعت 10 تا 18 از نمایشگاه بازدید کنند.

در این نمایشگاه تعداد 67 اثر از 53 هنرمند سرامیست در دو مدیوم هنری و کاربردی به نمابش درآمده است.

یادآور می‌شود که برگزیدگان نهایی هر دو بخش هنری و کاربردی دوسالانه دانشجویی دستان با داوری نهایی آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه، در روز اختتامیه اعلام می‌شوند.

دستان دوسالانه دوسالانه_دستان جشنواره_دستان دانشگاه_سوره سوره هنر سفال سرامیک صنایع_دستی هنراسلامی نمایشگاه افتتاحیه گشایش صبا فرهنگستان_هنر موسسه_صبا گالری نگارخانه گالری_فرشچیان فرهنگی هنری کاربردی